foto

Paula Marshall

  • nar. 12.6.1964 (53 let)
    Rockville, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Paula Marie Marshall se narodila 12. června 1964 v Rockville, Maryland. V roce 1982 absolvovala Robert E. Peary High School v Rockville, poté měla chuť pokračovat s fotografováním. V roce 1989 se provdala za Toma Ardavanyho, byli spolu 9 let, ale pak se rozvedli. V roce 2003 se provdala znovu Za Dannyho Nucciho, se kterým žije pořád a mají spolu od března roku 2005 dítě.

V roce 1992 hostovala v několika seriálech. První takovým byl BÁJEČNÁ LÉTA, později se ukázala v takových jako SEINFELD nebo DIAGNÓZA: VRAŽDA. Po několika letech ve filmech druhé kategorie získala roli v druhé sérii CHICAGO SONS, to se psal rok 1997. V tom samém roce si zahrála ve SPIN CITY. Ve filmu STARÁ LÁSKA NEREZAVÍ se její postava zamilovala do Dannyho Nucciho.

Během osmi let hrála v šesti různých televizních pořadech, které byly všechny zrušeny v první sezóně. WILD OATS (1994), CHICAGO SONS (1997), CUPID (1998), SNOOPS (1999), THE WEBBER SHOW (2000), HIDDEN HILLS (2002). Své prokletí zlomila až v seriálu GARY UNMARRIED, tam byla celé dvě sezóny.

V roce 2007 se ukázala v roli Sonjy v seriálu CALIFORNICATION. Její příběh nás prováděl druhou sérií. Ukázala se i v seriálech VERONIKA MARS nebo PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O. V roce 2008 se objevila v seriálu ŽRALOK. Poslední velká role je v již zmíněném GARY UNMARRIED.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2015 Otcové a dcery
2012 Widow Detective (TV film)
2011 Little in Common (TV film)
2010 Nenápadná slečna
2007 Manchild (TV film)
Vím, kdo mě zabil
2005 Zlom vaz
2004 Cooking Lessons (TV film)
2003 Alligator Point (TV film)
Dvanáct do tuctu
2000 Second to None (TV film)
1998 Černý čtvrtek
1997 Gun, a Car, a Blonde, A
Stará láska nerezaví
1996 Rodinná záležitost
1995 T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
1994 Nová éra
1993 Full Eclipse (TV film)
Havárie letu 7 (TV film)
Perry Mason: Případ odložených manželek (TV film)
Warlock 2: Armagedon
1992 Hellraiser III: Peklo na Zemi

TV seriály

2014 Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
2013 Hathawayovi a duchové (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Californication (TV seriál)
A žili šťastně... (S02E12)
La Ronde (S02E09)
Slasti a strasti (S02E06)
další epizody (7)
2007 Californication (TV seriál)
Děvka babylónská (S01E03)
Pekelná ženská (S01E02)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
2000 Cursed (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
1997 Chicago Sons (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1994 Wild Oats (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Grapevine (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Správná modrá (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace