foto

Carl-Olov Skeppstedt

  • nar. 25.11.1922
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 18.9.1996 (73 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1979 Linus eller Tegelhusets hemlighet
1974 Rännstensungar
1973 Smutsiga fingrar
1971 Troll
1970 Kyrkoherden
Lyckliga skitar
Ministern
1969 Duett för kannibaler
Knihkupec, který se přestal koupat
Ni ljuger
1968 Jsem zvědavá modře
Svarta palmkronor
Villervalle i Söderhavet
1967 Den onda cirkeln
Mördaren - En helt vanlig person
Stimulantia
Tofflan
1966 Oj oj oj eller 'sången om den eldröda hummern'
Yngsjömordet
Ön
1965 ...för vänskaps skull...
Att angöra en brygga
1964 Svenska bilder
Äktenskapsbrottaren
1963 Adam och Eva
Den gula bilen
Det är hos mig han har varit
Min kära är en ros
Sällskapslek
1962 Nils Holgersson
1961 Pärlemor
1960 Bröllopsdagen
Goda vänner, trogna grannar
1959 Hra zvaná láska
1958 Fridolf sticker opp!
Körkarlen
Než se rozední
1957 Aldrig i livet
En drömmares vandring
Prästen i Uddarbo
1956 Flamman
Flickan i frack
Nattbarn
1955 91 Karlsson rycker in
Blockerat spår
Far och flyg
Finnskogens folk
Paradiset
Sny žen
Sommarflickan
1954 Aldrig med min kofot eller... Drömtjuven
En karl i köket
Farlig frihet
Gula divisionen
Mladá láska
Storm över Tjurö
Taxi 13
1953 Dansa, min docka...
En skärgårdsnatt
Ingen mans kvinna
Ogift fader sökes
Resan till dej
Ursula - Flickan i Finnskogarna
Večer kejklířů
1952 Hård klang
Kalle Karlsson från Jularbo
När syrenerna blomma
Pro žhavou lásku mládí
Under södra korset
1950 Rågens rike
1949 Hin och smålänningen
Lattjo med Boccaccio
Pippi Långstrump
1948 Kärlek, solsken och sång
1947 Ådalens poesi

Dokumentární

1971 Kärlekens XYZ
1970 Mera ur kärlekens språk
1969 Ur kärlekens språk

Herecká filmografie

Filmy

1951 Slečna Julie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace