foto

Jindřich Götz

  • nar. 30.7.1939
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 8.3.2016 (76 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Máj
1996 Král Ubu
Zapomenuté světlo
1995 Situace vlka
1994 Amerika
1993 Stalingrad
1992 Kačenka a strašidla
Kačenka a zase ta strašidla
1989 Atrakce švédského zájezdu
Evropa tančila valčík
Vrať se do hrobu!
1988 Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou
Pražské tajemství
Stupne poražených
1987 Mág
1986 Hry pro mírně pokročilé
Chobotnice z II. patra
Lev s bílou hřívou
Můj hříšný muž
Velká filmová loupež
Veselé Vánoce přejí chobotnice
1985 Albert (TV film)
Balada o snu (divadelní záznam)
Veronika
1984 Komediant
Oldřich a Božena
Prodloužený čas
1983 Katapult
Kluk za dvě pětky
Písně by neměly umírat
Radikální řez
Sestřičky
1982 Poslední vlak
Smrt talentovaného ševce
Zelená vlna
1981 Hadí jed
Opera ve vinici
Výhra admirála Kotrby (TV film)
1980 Co je doma, to se počítá, pánové...
Eva Eva (TV film)
Koncert
Muž přes palubu
Svítalo celou noc
1979 Božská Ema
Jak rodí chlap
Koncert na konci léta
Paragraf 224
1978 Hrozba
„Já už budu hodný, dědečku!“
1977 „Já to tedy beru, šéfe...!“
Na veliké řece
Osada Havranů
Řeknem si to příští léto
Volání rodu
1976 Odysseus a hvězdy
1975 Romance za korunu
1974 Hodíme se k sobě, miláčku...?
Jáchyme, hoď ho do stroje!
Na startu je delfín
Noc oranžových ohňů
1973 Maturita za školou
Tři chlapi na cestách
1972 Návraty
1971 Vím, že jsi vrah...
1970 Archa bláznů
Lišáci, Myšáci a Šibeničák
Luk královny Dorotky
Nahota
1969 Adelheid
Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Farářův konec
Královský omyl
1967 Údolí včel

TV seriály

2007 Příkopy (TV seriál)
Dělová koule (E06)
Parcela Hrčková (E05)
Růža (E04)
další epizody (6)
2006 Náves (TV seriál)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Stěhování (E10)
O rybáři a rybce (E09)
Vánoční dárky (E08)
další epizody (10)
2003 Strážce duší (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
Bitva o kopec (E09)
Karlův most (E08)
další epizody (10)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Veselka (S02E26)
Konečná diagnóza (S02E25)
Nejasné příznaky (S02E24)
další epizody (13)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Kolaudace (S02E13)
Primář (S02E12)
Období dešťů (S02E11)
další epizody (13)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Konečně začátek (S01E26)
Kdo s koho (S01E25)
Host do domu (S01E24)
další epizody (26)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Slavné jméno (E12)
Útěk (E11)
Varieté (E10)
další epizody (12)
1986 Chobotnice z II. patra (TV seriál)
Veselé Vánoce přejí Zelená a Modrý (E04)
Všechno napůl! (E03)
Blesky nad Čertovkou (E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Muž přes palubu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace