foto

Miroslav Dubský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Kvaska
1999 Z pekla štěstí
1998 Můj obr
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
1992 Jaké vlasy má Zlatovláska (TV film)
1991 Víla z jeskyně zla (TV film)
1990 Duch času (TV film)
1989 Berenika (TV film)
Divoká svině
Vrať se do hrobu!
1988 Komu straší ve věži (TV film)
1987 Fantom opery (TV film)
1974 Muž z Londýna

TV seriály

2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Vlakem na Vídeň (E04)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)

TV pořady

1992 V Praze bejvávalo blaze (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace