foto

Tobias Stille

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Alle in einem Boot
2008 Ohnmacht (TV film)

TV seriály

2019 Alles oder Nichts (TV seriál)
Spitzenposition (E65)
Klare Ziele (E64)
Perfekte Partner (E63)
další epizody (5)
2018 Alles oder Nichts (TV seriál)
Klare Ansagen (E30)
Lob und Buße (E29)
Begehrlichkeiten (E28)
další epizody (5)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
2010 Hand aufs Herz (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Alle in einem Boot
2001 Smrtící víkend (TV film)
1999 Berlín v ohrožení (TV film)
1998 Hauptsache Leben (TV film)
1997 Heiß und kalt (TV film)

TV seriály

1998 Anitas Welt (TV seriál)
1997 Baby an Bord (TV seriál)
1995 Zappek (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Alle in einem Boot
2010 Die Route (TV film)
2008 Ohnmacht (TV film)
2006 Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
2004 Sehnsucht (TV film)
1999 Sara Amerika
1996 Und morgen fängt das Leben an (TV film)

TV seriály

2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky