foto

Hanny Schedin

  • nar. 14.11.1900
    Smedjebacken, Švédsko
  • zem. 29.12.1976 (76 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Eva - den utstötta
1968 Pappa varför är du arg? Du gjorde likadant själv när du var ung
Åsa-Nisse och den stora kalabaliken
1967 Livet är stenkul
1964 Älskande par
Älskling på vift
1963 Kurragömma
Prins hatt under jorden
1962 En nolla för mycket
Nils Holgersson
Raggargänget
1961 Hällebäcks gård
Ljuvlig är sommarnatten
Pärlemor
Vi fixar allt
1960 Tre önskningar
1959 Bara en kypare
Det svänger på slottet
Fly mej en greve
Fridolfs farliga ålder
Fröken Chic
Himmel och pannkaka
Ryttare i blått
1958 Den store amatören
Du är mitt äventyr
Kostervalsen
Kvinna i leopard
1957 Far till sol och vår
Gäst i eget hus
Lille Fridolf blir morfar
Möten i skymningen
Nattens ljus
Räkna med bråk
1956 Den hårda leken
Främlingen från skyn
Het är min längtan
Kulla-Gulla
Lille Fridolf och jag
Ratataa eller The Staffan Stolle Story
Sjunde himlen
Tarps Elin
Tyttö lähtee kasarmiin
1955 Blockerat spår
Danssalongen
Farligt löfte
Hoppsan!
Kärlek på turné
Ljuset från Lund
Resa i natten
1954 Café Lunchrasten
Dans på rosor
En karl i köket
Flicka utan namn
Gabrielle
Gud fader och tattaren
Gula divisionen
Hästhandlarens flickor
I rök och dans
Mladá láska
Två sköna juveler
1953 Glasberget
I dur och skur
Kvinnohuset
Léto s Monikou
Ogift fader sökes
Resan till dej
Skuggan
Večer kejklířů
Vi tre debutera
1952 Hon kom som en vind
Oppåt med gröna hissen
Pro žhavou lásku mládí
Säg det med blommor
Ubåt 39
1951 Dårskapens hus
Frånskild
Kvinnan bakom allt
1950 Anderssonskans Kalle
Bílá kočka
Kvartetten som sprängdes
Loffe blir polis
Medan staden sover
Motorkavaljerer
Restaurant Intim
U nás se to stát nemůže
1949 Farlig vår
Hur tokigt som helst
Kronblom kommer till stan
Lång-Lasse i Delsbo
Människors rike
Pappa Bom
Pippi Långstrump
Smeder på luffen
Stora Hoparegränd och himmelriket
Sven Tusan
1948 Eva
Intill helvetets portar
Lars Hård
På dessa skuldror
Přístav
1947 Harald Handfaste
Jag älskar dig, Karlsson!
Krigsmans erinran
Kronblom
Kvarterets olycksfågel
Maria
Onda ögon
1946 Když louky kvetou
Kristin kommenderar
Kvinnor i väntrum
Ödemarksprästen
1945 Fram för lilla Märta
Jagad
Moderskapets kval och lycka
1944 Släkten är bäst
1943 Det spökar - det spökar...
Kungsgatan
1942 Lyckan kommer
To je má hudba
Tre glada tokar
1939 I dag börjar livet
Mot nya tider
1938 Med folket för fosterlandet
1934 Anderssonskans Kalle
1933 Lördagskvällar
1932 En stulen vals
Jag gifta mig - aldrig
Sten Stensson Stéen från Eslöv på nya äventyr

TV seriály

1971 Den byxlöse äventyraren (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky