foto

Troy Anthony Hogan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bull
Dálniční hlídka
Mercy Black
2018 Antiquities
2016 Boj za svobodu
2011 Vpich
2004 Street Tales of Terror
2000 Red Ink
1992 Válka v ulici (TV film)

TV seriály

2019 Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
Better is the End of a Thing Than Its Beginning (S01E09)
But the Righteous Will See Their Fall (S01E08)
And Yet One of You is a Devil (S01E07)
další epizody (8)
Queen Sugar (TV seriál)
Pleasure is Black (S04E01)
2018 Queen Sugar (TV seriál)
From on the Pulse of Morning (S03E13)
The Horizon Leans Forward (S03E12)
Your Passages Have Been Paid (S03E11)
další epizody (4)
2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Jmenuje se Esther (S01E02)
Queen Sugar (TV seriál)
Copper Sun (S02E15)
Freedom's Plow (S02E08)
My Soul's High Song (S02E04)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
O Vánocích (S01E05)
2012 The Lying Game (TV seriál)
Not Guilty as Charged (S01E18)
2011 Světla páteční noci (TV seriál)
Always (S05E13)
Texas Whatever (S05E12)
The March (S05E11)
další epizody (6)
2010 Světla páteční noci (TV seriál)
Keep Looking (S05E04)
The Right Hand of the Father (S05E03)
On the Outside Looking In (S05E02)
další epizody (6)
2009 Světla páteční noci (TV seriál)
In the Bag (S04E07)
A Sort of Homecoming (S04E04)
In the Skin of a Lion (S04E03)
1988 V žáru noci (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2010 Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky