foto

Nikolaj Razumenko

  • nar. 19.12.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Navažděnije
2018 Na obryve (TV film)
2011 Pareň s Marsa

TV seriály

2020 Magomajev (TV seriál)
2019 Sekta (TV seriál)
2018 Na kraju (TV seriál)
Zatemnění (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2015 Babij bunt, ili Vojna v Novosjolkovo (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Gavajskaja roza (S02E10)
2014 Krasotki (TV seriál)
Něverojatnyje priključenija Aliny (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Ključi ot prošlogo (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Gorjačij sezon (S02E04)
2011 Otraženije (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Nasilije (S01E23)
Kodex česti (TV seriál)
Geněralskaja ochota (S05E05)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Soldat. Časť 2 (S03E18)
Soldat. Časť 1 (S03E17)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Blizněcy (S02E20)
Advokat (TV seriál)
Istorija bolezni (S03E04)
2006 Tělochranitěl (TV seriál)
Nědětskij mir (S01E02)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Gaďuka v sirope (S02E01)
2003 Kapitan Pravda (TV seriál)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky