foto

Dmitrij Lesněvskij

  • nar. 2.2.1970 (49 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Terč
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
Vyhoštění
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
2003 Návrat
Začem těbě alibi? (TV film)
2002 Zoluška v sapogach (TV film)
2001 Šatun (TV film)
2000 Redakcija (TV film)

TV seriály

2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
Studěnty 2 (TV seriál)
2005 KGB v smokinge (TV seriál)
Polnolunije (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
2003 Kapitan Pravda (TV seriál)
Kletka (TV seriál)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
Next 2 (TV seriál)
Provincialy (TV seriál)
2001 Fatalisty (TV seriál)
Konferencija maňjakov (TV seriál)
Sdvinutyj (TV seriál)
2000 Čjornaja komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace