foto

Christoph Birkner

  • nar. 1967
    Ried im Innkreis, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Die Toten von Salzburg - Königsmord (TV film)
2017 Balanceakt (TV film)
Eva über Bord (TV film)
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
2015 O bílém hadovi (TV film)
2014 Tři pírka (TV film)
2013 Tom Turbo - Von 0 auf 111
Vražda na objednávku (TV film)
2012 Musik in der Luft (TV film)
2011 Alpská klinika: Záležitost srdce (TV film)
Láska z hor (TV film)
2010 Super plán (TV film)
Tým tygra - Hora tisíce draků
2009 Die Alpenklinik - Riskante Entscheidung (TV film)
2006 Alpská klinika (TV film)
2004 Der Bestseller - Wiener Blut (TV film)
2003 011 Beograd
2001 Nichts wie weg (TV film)
1998 Thanksgivin', die nachtblaue Stadt

TV seriály

2014 Hotel snů (TV seriál)
Maroko (E20)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Vietnam (E17)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Malajsie (E11)
2008 Hotel snů (TV seriál)
Karibik (E09)
2007 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (E01)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Utkaná láska (E04)
Odbočka ke štěstí (E03)
Hotel snů (TV seriál)
Jižní Afrika (E07)
2006 Hotel snů (TV seriál)
Seychely (E05)
2005 Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
Bali (E03)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky