foto

Michael Dowse

  • nar. 19.4.1973 (45 let)
    London, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Calgary. Vystudoval Yaleovu univerzitu a začínal jako střihač u Johna Hazletta, Matta Bissonnetta či Stevena Clarka. Věnoval se také natáčení reklam pro lokální televize a později videoklipů pro kapely jako The New Pornographers nebo Chixdiggit. Debutoval kultovním filmem Fubar (2002), který byl uveden v soutěži na filmovém festivalu Sundance. Film It's All Gone Pete Tong (2004) je jeho druhý a zatím nejúspěšnější film.

(FebioFest 2006)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Stuber
2013 The F Word
2011 Goon
Noc je ještě mladá
2010 Fubar 2
2004 It's All Gone Pete Tong
2002 Fubar
2000 237

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Puzzle Piece (S02E09)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Blood (S03E10)
Cake (S03E09)
Dolphin (S03E08)
další epizody (4)
2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Tinsel (S02E04)
Feather (S02E02)
2009 Foundation, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace