foto

Vitalij Kononov

  • nar. 6.8.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sled tigra (TV film)
2007 Tak ně byvajet (TV film)
2006 Dikari
2000 Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)

TV seriály

2018 Lišnij (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Bunt na korable (E03)
2017 Trockij (TV seriál)
2016 Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 2 (E10)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 1 (E09)
Vizit k Minotavru. Časť 4 (E04)
další epizody (6)
Šef (TV seriál)
Obida (S04E11)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krizis v otnošenijach (S16E14)
2015 Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Svalka (S01E52)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šans (S13E37)
2012 Predatěl (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Usilenije (S01E03)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Krugosvetka (S05E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Treugolnik něnavisti (S09E04)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Komandirovka (S01E04)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Aerografija (S04E15)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Drugaja reka (S05E01)
2009 Verbnoe voskresene (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dragocennyje pisma (S03E07)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2004 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky