foto

Marina Solopčenko

  • nar. 21.6.1963 (57 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sisuphus je štastný (studentský film)
2010 Podsadnoj
2009 Buratino
2008 Tot, kto gasit svět
Trudno byť Mačo
2006 Mě to nebolí
1998 Cvěty kalenduly
1996 Musique de l'amour: Un amour inachevé, La (TV film)

TV seriály

2015 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Podšefnaja (S02E02)
2013 PPS (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (S02E04)
2011 Format A4 (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Vsjo dlja pobedy (E01)
2005 Brežněv (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
U každogo v škafu svoj skelet. Časť 2 (S04E03)
U každogo v škafu svoj skelet. Časť 1 (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky