foto

Vitalij Koňajev

  • nar. 11.5.1937 (83 let)
    Kronshtadt, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Vystrel v grobu
1988 Doroga v ad (TV film)
1985 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 11 (TV film)
Slushat v otsekakh (TV film)
1981 Tovarišč Innokentij
1973 Stopa vede na západ
1972 Poslední den
1971 Gorod pod lipami
1969 Bělyj fljuger
Komendant Lauterburga (TV film)
1968 Pro čuděsa čelověčeskije
1967 Hvězdy na čepicích
1964 Ticho
1962 Cvětok na kamně
1961 Čisté nebe
1959 Naše dopisovatelka
1958 Stučis v ljubuju dver

TV seriály

1991 Oruzhie Zevsa (TV seriál)
1975 Variant Omega (TV seriál)
1971 Děň za dňom (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Děti solnca (divadelní záznam)
2005 Svaďba, svaďba, svaďba (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky