foto

Vlastimil Třešňák

  • nar. 26.4.1950 (70 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Modrý drak
2008 Kdopak by se vlka bál
1992 Kafka to taky neměl lehký (TV film)
1983 Psí dostihy
1974 Na startu je delfín

TV seriály

2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Teambuilding (S02E01)

Dokumentární

2019 SVO30DA!!! (koncert)
2017 Divadlo vzdoru (TV film)
2016 Šedá zóna (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2014 Fenomén Underground (TV seriál)
Magický hlas rebelky
2013 Diagnóza Brodský (TV film)
Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
2012 Kytlice, Zimmer Frei (studentský film)
2011 Příběhy slavných (TV seriál)
Holka vítr (S12E12)
2010 Listopad třikrát jinak (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Oldřicha Navrátila (S05E27)
2009 20 let bez opony (koncert)
2008 Bye Bye Shanghai
Příběhy slavných (TV seriál)
Život mezi Schönfeldem a Tigridem (S09E11)
2007 Vladimír Mišík & Etc. (koncert)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jaroslava Hutky (S01E12)
Sólo pro... Vlastu Třešňáka (koncert)
Příběhy slavných (TV seriál)
Paní Olga (S07E11)
2002 Kdo bude hlídat hlídače aneb Klíč k chaloupce strýčka Toma
2000 Legendy folku a country (TV seriál)
Příběhy slavných (TV seriál)
Občan Karel Kryl (S01E16)
1999 Vis Magor - Poema o básníkovi (TV film)
Wroclaw 99 minus deset (TV film)
1997 Hořký plamen (koncert)
1994 Vlasatý stát uprostřed holohlavé republiky
1969 Potomci

Koncert

1990 To je Vlasta Třešňák (koncert)

Divadelní záznam

1979 Play Macbeth (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

Filmy

1983 Psí dostihy

Dokumentární

2009 Má Vlast(a)

Divadelní záznam

1983 Dávno, dávno již tomu (Zpráva o pohřbívání v Čechách) (divadelní záznam)
1979 Play Macbeth (divadelní záznam)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1992 Kafka to taky neměl lehký (TV film) - kniha

Host

TV pořady

2008 Čtenářský deník (TV pořad)
2006 V zajetí železné opony (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)
2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1982 Studio B (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky