foto

Andrew Masset

  • nar. 1.3.1949 (70 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Come Sunday
Země oceli
2017 Megan Leavey
2014 Nekonečná láska
Smrt čmuchala
2013 Rodinné pouto
Undocumented Executive
2012 Good Deeds
2009 Mayfly
2008 Family That Preys, The
2007 Vražedná chůva (TV film)
2004 Bobby Jones: Odpal génia
2000 Vzpomínka na Titány
1997 Dokonalý zločin (TV film)
Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
1996 Program likvidace (TV film)
To Love, Honor, and Deceive (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
1993 Zoufalá (TV film)
1988 Zářivá světla velkoměsta
1987 Last Fling, The (TV film)
1980 Hero at Large
Power (TV film)
1976 Futureworld

TV seriály

2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Extrakce (S01E12)
2017 Ozark (TV seriál)
Kaleidoscope (S01E08)
The Quad (TV seriál)
2016 Powers (TV seriál)
Caracas 1967 (S02E01)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
2010 Past Life (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 You Wish (TV seriál)
1996 Mys (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
1995 Pointman (TV seriál)
1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Každý Bunda má narozeniny (S07E03)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Blonde on Blonde (S03E11)
1986 Matlock (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Insiders, The (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Casablanca (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Velitel Pierce (S07E01)
1977 Logan's Run (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace