foto

John Blackie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 The Truth Below
2010 Poslední boj Ransoma Pridea
Tucker & Dale vs. Zlo
2008 Mayerthorpe (TV film)
2006 I Dream of Murder (TV film)
2005 Dawn Anna (TV film)
Probuzení
Rodinný přítel (TV film)
2004 Crazy Canucks (TV film)
2002 Agent of Influence (TV film)
Zbytečné zločiny (TV film)
1997 Bordertown Café
Srdce plné deště (TV film)
1996 Unesli mi ženu (TV film)
1995 Kouzelná skříňka (TV film)
Válka mezi námi
Černý lišák 1 (TV film)
Černý lišák 2: Cena za mír (TV film)
Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí (TV film)
1994 Půlnoční chodec (TV film)
Road to Saddle River
1993 The Diviners (TV film)
1991 Solitaire
1989 Osamělý Tom (TV film)
Sbohem, blues
1988 Cowboys Don't Cry
1985 To Set Our House in Order

TV seriály

2020 The Good Lord Bird (TV seriál)
2018 Damnation (TV seriál)
God's Body (E10)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
The Goodness of Men (E08)
2017 Damnation (TV seriál)
A Different Species (E07)
In Wyoming Fashion (E06)
Den of Lost Souls (E05)
další epizody (7)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Pilot (E01)
Šerifská hvězda (TV seriál)
Mou láskou je pomsta (S01E10)
Šťastný kluk (S01E09)
Hříchy minulosti (S01E08)
další epizody (10)
2016 Hell on Wheels (TV seriál)
Done (S05E14)
Railroad Men (S05E13)
Any Sum Within Reason (S05E12)
další epizody (7)
2015 Hell on Wheels (TV seriál)
False Prophets (S05E07)
Hungry Ghosts (S05E06)
Elixir of Life (S05E05)
další epizody (7)
2014 Fargo (TV seriál)
The Rooster Prince (S01E02)
Krokodýlí dilema (S01E01)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Thirteen Steps (S04E12)
Bleeding Kansas (S04E11)
další epizody (13)
2013 Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Snílek (S02E12)
Dobré srdce (S02E11)
další epizody (13)
Hell on Wheels (TV seriál)
Get Behind the Mule (S03E10)
Fathers and Sins (S03E09)
It Happened in Boston (S03E08)
další epizody (10)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
další epizody (10)
Hell on Wheels (TV seriál)
Blood Moon Rising (S02E10)
Blood Moon (S02E09)
The Lord's Day (S02E08)
další epizody (13)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Revelations (S01E07)
Pride, Pomp and Circumstance (S01E06)
Bread and Circuses (S01E05)
další epizody (7)
2007 Tajemství nových dinosaurů (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
MythQuest (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace