foto

Elmer Rice

  • nar. 28.9.1892
    New York City, New York, USA
  • zem. 8.5.1967 (74 let)
    Southampton, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 The Adding Machine - divadelní hra
1961 Der Strafverteidiger (TV film) - divadelní hra
Die Spur der Leidenschaft (TV film) - divadelní hra
Ruf zur Leidenschaft (TV film) - divadelní hra
1958 Die Beklagte (TV film) - divadelní hra
1955 Dream Girl (TV film) - divadelní hra
1949 Counsellor at Law (TV film) - divadelní hra
1948 Dream Girl - divadelní hra
1942 Holiday Inn
1939 On Trial - divadelní hra
1933 Counsellor at Law - scénář, divadelní hra
1931 Street Scene
1930 Oh, Sailor Behave! - divadelní hra
1928 On Trial - divadelní hra
1924 It Is the Law - divadelní hra
1922 For the Defense - divadelní hra
Rent Free
1921 Doubling for Romeo
1917 On Trial - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1956 Das träumende Mädchen (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky