foto

James C. Burns

  • nar. 25.2.1959 (60 let)
    Pittsfield, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alien: Harvest
Am I a Serial Killer? (TV film)
American Skin
2018 A Boy's Fear
Escala
2016 Believe
Courier-X
Shovel Buddies
2015 Dangerous Words from the Fearless
Hero
Masterless
The Unraveling
2014 A Certain Justice
BlackJacks
Judge!
Stranded
Sugar Daddies
2013 A Haunting At Silver Falls
All Together Now
Město vrahů
2012 Born & Raised
Dead Season
Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
2011 Hide
2010 Bold Native
Man-choo
Tic
2009 Lost in the Woods
Synku, synku, cos to proved
2008 A Darker Reality
Redirecting Eddie
Smrt má svůj styl
2007 Decadent Evil II
Grim Reaper
Lake Dead
Lords of the Underworld
Čas vypršel
2006 Butcher House
Dead in the Water
Město mrtvých
Unidentified
2005 Man of God
Premonition
The Trap
2003 Jornaleros, Los
2001 American Adobo
Directing Eddie
Miss Wonton
2000 Diamantoví muži
1997 Vesmírná past
1995 Cyber Bandits

TV seriály

2019 All Rise (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Killer En Route (S01E03)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Na výletě (S06E07)
2014 Sonic Boom (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Painless (S07E04)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Vloupání (S02E01)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Hlubina (S04E02)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Co za peklo? (S01E12)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1994 Love Street (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Phoenix Incident

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace