foto

Kira Reed Lorsch

  • nar. 13.10.1971 (49 let)
    Santa Clara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Beckman
Witches of Amityville Academy
2018 Acts of Desperation
This is Our Christmas
2010 Vampire
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards
2006 Demon's Claw
2003 Big Chingon, The
Poslední oběť
Svůdníkovo desatero
2002 Behind Closed Doors (TV film)
Cheerleader Ninjas
Demon Under Glass
Lust on Demand
2001 Amy's Orgasm
Chained Rage: Slave to Love
Nikdy toho není dost
Sex Survivor 2
Sins of Summer (TV film)
Skandál
Vášeň nevinných
Woman Every Man Wants, The
2000 House of Love
Luck of the Draw
Sex Files: Alien Erotica II
Sexuální intriky
V zajetí sexu
Večírek v Malibu
1999 Hříšný prsten
Mistress Club, The
Shadow Dancer
Tomorrow by Midnight
Wasteland Justice
Život panny
1998 Best of Intimate Sessions Vol. 2, The
Carnal Fate
Place Called Truth, A
Sex Files: Alien Erotica
Tajemství pokojské
Ztráta sebeovládání
1997 Cena vášně
Fallen Angel
Girls III: Melanie, Renee, Sheryl, Suzan, Tamara
Madam Savant
Noc, co se nestala
Passion and Romance: Same Tale, Next Year
Passion and Romance: Scandal
1996 Damien's Seed
Maui Heat (TV film)
Tajná místa
The Lady in Blue

TV seriály

2020 Wild Wild Yogis (TV seriál)
2006 Rodinná válka (TV seriál)
Gimme a Break (S01E12)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Mladík, který spadl z nebe (S09E15)
2001 Thrills (TV seriál)
2000 Strip Mall (TV seriál)
Zátoka vášně (TV seriál)
1999 Intimní hosté (TV seriál)
1998 Profession, The (TV seriál)
Sexcetera (TV seriál)
1997 Click (TV seriál)
Perversions of Science (TV seriál)
Tajemné doteky (TV seriál)
1996 Beverly Hills Bordello (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1994 Erotic Confessions (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Závislý na lásce (S04E21)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Dokumentární

2000 Hollywoodské bohyně lásky (TV seriál)

Video kompilace

2002 Red Shoe Diaries 15: Forbidden Zone (video kompilace)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2009 2009 World Magic Awards, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)

Fanoušci tvůrce