foto

Byron Thames

  • nar. 23.4.1969 (51 let)
    Jackson, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nová generace
2016 Doba ledová: Mamutí drcnutí
2014 Rio 2
2013 Království lesních strážců
2012 Kronika
2010 Not Another B Movie
2009 Kdo zachrání Grace B. Jonesovou
2007 Frajeři v krabici
2006 Spaced Out
2005 Space Daze
2003 Láska a jiné pohlavní orgány
2001 Don's Plum Bar
1993 Cooperstown (TV film)
1989 Patrola prokletých
1988 A Father's Homecoming (TV film)
1985 Sedm minut v nebi
1984 Johnny Dangerously
Může za to noc
1983 Srdce na kolech

TV seriály

2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Dlohá cesta jedním dnem (S01E14)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Brand New Life, A (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV pořady

2017 Hledá se Fido (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky