foto

Dennis Neal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 HeartBreak
2011 Cassadaga
2010 Endure
Letters to God
2009 Just Another Day
2002 Primadona v ohrožení (TV film)
Sluneční země
1999 Ready, Willing & Able
1998 Nebezpečné hry
1997 Clover (TV film)
Poprvé za mřížemi (TV film)
Stínové komando (TV film)
Virtuální zbraň
1996 Bermudský trojúhelník (TV film)
1995 Mrtvý muž přichází
1994 Summertime Switch (TV film)
1993 Matiné

TV seriály

2018 The Mayor (TV seriál)
Mama Rose Best (E10)
2016 Nesvá (TV seriál)
2015 20 Seconds to Live (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Swiss Diplomacy (S04E09)
2001 Philly (TV seriál)
Philly Folly (E05)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Liberty Bells (S04E20)
Till Death Do Us Part (S04E19)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Second Noah (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Výlet do Disneyworldu II. (S05E23)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
My Brother and Me (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Superboy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky