foto

Azul Lombardía

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Esperanza, La
Palermo Hollywood
2001 Vidas privadas

TV seriály

2011 Televisión por la inclusión (TV seriál)
2008 Todos contra Juan (TV seriál)
2006 Soy tu fan (TV seriál)
2004 El Deseo (TV seriál)
Mosca y Smith en el Once (TV seriál)
2002 Precio del poder, El (TV seriál)

Dokumentární

2001 Historias de Argentina en vivo

Režijní filmografie

Filmy

2019 Doberman

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky