foto

Julika Jenkins

  • nar. 1971
    Heidelberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Golden Twenties
Tatort - Die harte Kern (TV film)
Und wer nimmt den Hund?
2018 Der Zürich-Krimi: Borchert und die Macht der Gewohnheit (TV film)
Wilsberg - Die Nadel im Müllhaufen (TV film)
2017 Ein Kind wird gesucht (TV film)
Říkej, co mám dělat
2016 Tatort - Kartenhaus (TV film)
Tatort – Fünf Minuten Himmel (TV film)
2015 Noční můra
Tiefe Wunden (TV film)
Wer Wind sät (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
Unter Anklage: Der Fall Harry Wörz (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
Eine unbeliebte Frau (TV film)
2011 Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
Tatort - Edel sei der Mensch und Gesund (TV film)
2010 Eternalsoul.org
Místo činu: Brémy - Dřímající monstrum (TV film)
2008 Muž a jeho pes
2006 Body Rice
Vitus
2003 Tatort - Sag nichts (TV film)
1997 Ztracená dcera (TV film)

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babyklappe (S10E08)
2017 Dark (TV seriál)
Alpha und Omega (S01E10)
Alles ist jetzt (S01E09)
Gestern und Heute (S01E03)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Hacker (S11E04)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Tod am Weiher (E01)
2010 Sami proti času (TV seriál)
16:00 Uhr (S01E09)
15:00 Uhr (S01E08)
12:00 Uhr (S01E05)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Vitusmacher (TV film)