foto

Dave Shalansky

  • nar. 28.10.1973 (45 let)
    Warwick, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doobious Sources
2015 Midnight Sex Run
2013 How Sweet It Is
2012 Divorce Invitation
2009 Greta
2002 Fighting Still Life

TV seriály

2019 Vražedná práva (TV seriál)
Don't Go Dark on Me (S05E10)
Jak prosté (TV seriál)
The Further Adventures (S07E01)
2018 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Totes on a Scandal (S02E03)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Teď mě nezastavuj (S13E21)
2016 Rozvod (TV seriál)
Vinyl (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Burácení (S13E06)
2014 Legenda (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
2013 Firsts (TV seriál)
Mob City (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Ústav (S03E09)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Freddie (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Firsts (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace