foto

Miroslav Čvorsjuk

  • nar. 3.10.1951
    Cheb, Československo
  • zem. 30.12.2012 (61 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Vy nám taky, šéfe!
2006 Všechno nejlepší!
2004 Pánská jízda
1998 Život, který ti dávám (TV film)
1997 Celý muž (TV film)
1990 Čarodějky z předměstí
1989 Vrať se do hrobu!
1981 Ad akta (studentský film)

TV seriály

2012 Helena (TV seriál)
A do druhý nohy! (S02E11)
Vlasy (S02E09)
Tichá domácnost (S02E08)
další epizody (14)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Bazén (TV seriál)
1993 Česká soda (TV seriál)

Dokumentární

2012 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Josefa Formánka (S08E08)
13. komnata Věry Jourové (S08E05)
13. komnata Světlany Nálepkové (S07E25)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2010 Prvních 7 325 dnů Elišky a Jana (TV film)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Libuše Švormová (S02E05)
Nina Divíšková (S02E02)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ladislava Chudíka (S05E29)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
Lubomír Kostelka (S01E07)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Andyho Hryce (S05E16)
13. komnata Kamily Magálové (S05E06)
13. komnata Evy Jiřičné (S04E18)
2006 Český fenomén: Taneční (TV film)
2002 Hra o krajinu (TV film)
2001 Hrdelní zločiny: Bez slitování (TV film)
Hrdelní zločiny: Když vraždí ženy (TV film)
Romantické hrady, Rýn a dívka jménem Lorelei (TV film)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
1999 Aleje (TV film)
1998 Návrat z exilu (TV film)
1992 Jakub
1984 Piemule (studentský film)

TV pořady

2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
2011 Partička (TV pořad)

Divadelní záznam

1997 Lijavec (divadelní záznam)
Pumelice lesní moudrosti (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce