foto

Ove Tjernberg

  • nar. 27.12.1928
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko
  • zem. 7.3.2001 (72 let)
    Östhammar, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Lovci
1992 Blank päls och starka tassar (TV film)
1989 Glenn och Gloria (TV film)
1988 Måsen (TV film)
1978 Pochybný odstřel
1970 Reservatet (TV film)
1965 Morianerna
1964 Bröllopsbesvär
1963 En vacker dag...
1962 Handen på hjärtat (TV film)
1958 Musik ombord
1957 Dcera ze Solbakkenu
1952 Ubåt 39

TV seriály

1982 Polisen som vägrade svara (TV seriál)
1973 Bílý kamínek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace