foto

Jan Molander

  • nar. 2.4.1920
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 30.6.2009 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1974 Frihet är det bästa ting (TV film)
1970 Reservatet (TV film)
1968 Nina (TV film)
1967 Candida (TV film)
1966 Patrasket (TV film)
1965 Hans nåds testamente (TV film)
1963 Fan ger ett anbud (TV film)
Och har du en ros... (TV film)
Topaze (TV film)
1962 Handen på hjärtat (TV film)
1961 Katten och kanariefågeln (TV film)
1959 Hemma klockan sju (TV film)
1958 Kvinna i leopard

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky