foto

Roslyn Ruff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Manželská historie
2014 Every Secret Thing
Romeo and Juliet (TV film)
2013 Georgova matka
2011 Oddělen
Černobílý svět
2010 Salt
2009 Život za časů války
2008 Rachel se vdává
2006 In the Blood

TV seriály

2020 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector (TV seriál)
Game On (E05)
What Lies Beneath (E04)
Russian Roulette (E03)
další epizody (5)
2019 The Code (TV seriál)
Maggie's Drawers (E05)
The Godfather of Harlem (TV seriál)
How I Got Over (E08)
Masters of War (E07)
It's All in the Game (E05)
další epizody (6)
2018 Pose (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Rozvod (TV seriál)
Going, Going... Gone (S02E07)
Losing It (S02E06)
Breaking The Ice (S02E05)
další epizody (4)
Paní ministryně (TV seriál)
The Friendship Game (S04E18)
2017 Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Extraordinary Hazard (S03E20)
Global Relief (S03E19)
Good Bones (S03E18)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Real Fake News (S18E17)
2016 The Family (TV seriál)
Sweet Jane (E08)
Paní ministryně (TV seriál)
Right of the Boom (S02E15)
Left of the Boom (S02E14)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Gingerbread (E11)
Soup Sandwich (E07)
Jak prosté (TV seriál)
Jedna Watsonová, jeden Holmes (S03E19)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve znamení raka (TV seriál)
Quality of Life (S04E01)
2012 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Blind Spots (E12)
Ve znamení raka (TV seriál)
Tenký led (S03E01)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Abnormal Rhythm (E09)
In Case of Memory Loss (E06)
In Case of Separation Anxiety (E04)
další epizody (4)
Ve znamení raka (TV seriál)
Jak se cítíš? (S02E10)
Zlatovlásky a medvědi (S02E07)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Velký úklid (S02E04)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zkušební sen (S05E11)
2002 Porota (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky