foto

Christian François

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Mallory (TV film)
2014 Rumeurs (TV film)
2003 Prokletý ostrov (TV film)
1998 Interdit de vieillir (TV film)
1988 Sanguines

TV seriály

2017 Capitaine Marleau (TV seriál)
Ne plus mourir, jamais (S02E07)
2010 10 (TV seriál)
2004 Docteur Dassin, généraliste (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Semailles et les moissons, Les (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
1997 Un homme en colère (TV seriál)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Condamné à vivre (S02E04)
1995 Coeurs caraïbes (TV seriál)
1991 Aldo tous risques (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Le Don (TV film)
1987 Club de rencontres
1985 Le caprice de Marion (TV film)
1984 Point mort
Černá listina

TV seriály

1997 P.J. (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Amant de mes rêves (TV film)
Sarments de la révolte, Les (TV film)
1988 Sanguines

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Semailles et les moissons, Les (TV seriál)
1999 Evamag (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
La Vie entre quatre murs (S03E04)
1996 Refuge, Le (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 La Classe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky