foto

Marii Mak

  • nar. 24.4.1954 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Hanojský Hilton
1985 Skutečný genius
Stitches
1984 Útěk ze sna
1983 Kokain: Pokušení mužů (TV film)
Zjizvená tvář
1982 I Was a Mail Order Bride (TV film)
Pokušení
The Renegades (TV film)
1980 Inside Moves
1979 Cocaine Cowboys
Mr. Mike's Mondo Video
1976 Yum-Yum Girls, The

TV seriály

1984 Legmen (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky