foto

David Pressman

  • nar. 6.11.1965 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bad Mom (TV film)
2010 Fotři jsou lotři
2009 No Heroics (TV film)
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
Tropická bouře
2007 Ledově ostří
Pokerový král
2004 Nobody's Perfect
Starsky & Hutch
2003 Láska s rizikem
2001 Lip Service
Zoolander
1998 Godzilla
1997 Sopka
1996 Den nezávislosti
1994 Hvězdná brána
1991 Plameny lásky
Rocketeer
1987 L. A. policie (TV film)
1986 Cesta Černého měsíce
1984 Rajský motel

TV seriály

2020 Who the F is Mike Young (TV seriál)
Brockmire (TV seriál)
Double Header (S04E05)
Low and Away (S04E03)
2019 Fam (TV seriál)
JoJo Returns (E08)
2018 Americká manželka (TV seriál)
It's Hard To Say Goodbye (S02E19)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Love Thy Neighbor (S16E02)
2016 Škola ro(c)ku (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Food Fight (S03E02)
Chess Nuts (S02E09)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Noc si tě najde (S02E02)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Work (S10E04)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
2013 We Are Men (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 The Unknown (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Úchylná veverka (S03E09)
Bít či nebít? (S02E17)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
Mr. Sunshine (TV seriál)
The Best Man (E13)
Family Business (E11)
Self Help (E10)
další epizody (10)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Final Curtain (S02E06)
My Boys (TV seriál)
Addition by Subtraction (S04E01)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Peter osadníkem (S07E16)
2008 My Boys (TV seriál)
Opportunity Knocks (S02E07)
2006 My Boys (TV seriál)
Baseball Myths (S01E13)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk u zubaře (S04E15)
2005 Tráva (TV seriál)
Probuzení (S01E05)
Vincentův svět (TV seriál)
Bar micva (S02E10)
Alias (TV seriál)
Drozdík (S05E04)
Bouda (S05E03)
Doručitelný (S05E02)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj jednorožec (S04E11)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Ukolébavka (S06E02)
2002 Imagine That (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky v trikotech (S05E05)
1999 The Amanda Show (TV seriál)
1997 Perné dny (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Kellyina reklama (S11E03)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Sydney (TV seriál)
1989 FM (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky