foto

Kathy Imrie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arlo Alone
Poslední láska
2014 Best Christmas Party Ever (TV film)
2012 If I Were You
Červená světla
2008 Repo: Genetická opera!
2007 All the Good Ones Are Married (TV film)
2006 16 bloků
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
2000 Na nepřátelské půdě (TV film)
Podzimní premiéra
Stopy vraha
1995 Shadow Creature
Zákon džungle
1974 Let's Go for Broke
1972 Shaft skóruje

TV seriály

2019 Američtí bohové (TV seriál)
Treasure of the Sun (S02E07)
2017 Dino Dana (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Dívka odjinud (TV seriál)
Hail, Hale (S03E12)
2011 Nikita (TV seriál)
343 Walnut Lane (S02E06)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Dokumentární

1971 Oceano

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace