foto

Rosalind Miles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 To Kill a Cop (TV film)
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
Friday Foster
The Manhandlers
The Turning Point of Jim Malloy (TV film)
1974 Girls for Rent
1973 Black Six, The
1972 Shaft skóruje
1971 How's Your Love Life?

TV seriály

1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 Columbo (TV seriál)
Past (S01E06)
1968 Here's Lucy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky