foto

Madeleine Potter

  • nar. 1.9.1958 (60 let)
    Washington D.C., USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Houdini (TV film)
2012 Červená světla
2008 Love and Roadkill
2005 Bílá hraběnka
The Girl in the Café (TV film)
2004 Zločinecká mysl (TV film)
2002 Muffin
Refuge
2001 Whistle-Blower, The (TV film)
2000 Zlatá číše
1996 Ohnivé žně (TV film)
Spellbreaker: Secret of the Leprechauns
1995 Leapin' Leprechauns
1990 Dvě ďábelské oči
1989 Otroci New Yorku
Vražda na Broadwayi
1988 Suicide Club, The
1987 Hello Again
1984 Bostoňanky
1983 Svengali (TV film)

TV seriály

2015 Foylova válka (TV seriál)
High Castle (S09E01)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Venkovský život (S09E06)
2003 State of Play (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)
1991 Dario Argento: Master of Horror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace