foto

Gyl Roland

  • nar. 9.12.1941 (78 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Guide
1989 Warlock
1988 Vražedné sny
1984 Přístupový kód
1982 Deadly Sunday
1975 Den kobylek
1974 Barn of the Naked Dead
1972 Black Gunn

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky