foto

Alena Michalidesová

  • nar. 10.9.1954 (65 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poprava (studentský film)
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
1998 Rivers of Babylon
1995 Za vrchom vrch (TV film)
1988 Marhuľový lekvár (TV film)
1983 Učiteľka (TV film)
1982 Eva (TV film)
Slávne dievčatko (TV film)
Trieda plná pýchy (TV film)
1981 Dozrievanie (TV film)
Dve slobodné bez záväzku (TV film)
1980 Chlapec z majera (TV film)
Nevěsta k zulíbání
Posledná v abecede (TV film)
Pozor na anjelov (TV film)
Telegram (TV film)
1979 Beethoven a džínsy (TV film)
Cnostný Metod
Pericola (TV film)
Slnečné hodiny (TV film)
Zlodej známok (TV film)
1978 Pustý dvor
Sladké bezvládie (TV film)
Smoliari

TV seriály

2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1985 Domov (TV seriál)
Peter (E01)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky