foto

Helena Rossáková-Sudická

  • nar. 4.8.1931 (89 let)
    Spišská Stará Ves, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Intrigy
1991 Zuzanka Hraškovie (TV film)
1987 Muž a gavalier (TV film)
1984 Tridsaťtisícový odkaz (TV film)
1980 Nevěsta k zulíbání
Živá voda
1978 Hĺbka ostrosti (TV film)
1976 Koža (TV film)
1975 Murársky chlieb (TV film)
1974 Zelma (TV film)
1971 Žena v župane (TV film)
1966 Tiene sa množia v podvečer (TV film)
1963 Kira Georgievna (TV film)

TV seriály

1987 Päť zŕn (TV seriál)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
Filmový režisér (E04)

Divadelní záznam

1996 Dzeň kolačovi (divadelní záznam)
Skon Paľa Ročku (divadelní záznam)
1988 Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
1970 Slamený klobúk (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky