foto

Dean Smith

  • nar. 15.1.1932 (87 let)
    Breckenridge, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 4th and Goal
1989 Tři uprchlíci
1987 Creepshow - Plíživý děs
Pátrání v čase (TV film)
1986 Špinavá dohoda
1984 Kočičí zlato
1979 The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1977 Fraternity Row
1976 Invisible Strangler
1975 Mackintosh and T.J.
1974 Madam Sundance (TV film)
Sedm opuštěných
Sugarlandský expres
Vlčí vytí (TV film)
Zemětřesení
1972 Hickey & Boggs
Squares
Ulzanův nájezd
Život a doba soudce Roye Beana
1971 Velký Jake
1970 Cheyennský klub
Rio Lobo
Tak mě někdy napadá
1969 Maršál
1967 Když přichází noc
1966 El Dorado
1964 Podzim Čejenů
1963 McLintock!
PT 109
1961 Dva jeli spolu
1960 Alamo
Seven Ways from Sundown
1959 Pahorek Pork Chop
Rio Bravo
1958 Auntie Mame
Born Reckless
Quantrill's Raiders
The Law and Jake Wade
1952 Million Dollar Mermaid

TV seriály

1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 Three for the Road (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Rescue of Athena One (S01E08)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)

Dokumentární

2017 Floating Horses: The Life of Casey Tibbs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace