foto

Joseph M. Wilcots

  • nar. 1.2.1939
    Des Moines, Iowa, USA
  • zem. 30.12.2009 (70 let)
    Lancaster, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Simple Justice (TV film)
1992 Garwood: válečný zajatec (TV film)
Where the Red Fern Grows: Part 2
1990 White Girl, The
1989 Runaway (TV film)
1988 Video Murders
1987 Tyhle děti (TV film)
1986 Mountaintop Motel Massacre
Setkání v Auroře
1981 Grambling's White Tiger (TV film)
1978 Smokey and the Good Time Outlaws
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)

TV seriály

1986 Matlock (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)

Dokumentární

1983 Bill Cosby: Himself

Režijní filmografie

Filmy

1997 Trials of Life (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky