foto

Sergej Vasiljev

  • nar. 7.9.1990 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koridor života
Ty tolko buď so mnoju rjadom (TV film)
2017 Nikomu ně govori (TV film)
2014 Razrešitě těbja pocelovať... otěc něvěsty

TV seriály

2018 Svoi (TV seriál)
Děň rožděnija (S02E27)
2017 Front (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Marafet. Časť 2 (S01E16)
Marafet. Časť 1 (S01E15)
2014 Ultimatum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky