foto

Kristina Koršikova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ja s toboju

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace