foto

Polina Vojněvič

  • nar. 21.3.1977 (42 let)
    Lvov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Balada o bombardérovi
2010 O čjom govorjat mužčiny
2009 Žizň na dvoich
2002 Letnij dožď

TV seriály

2012 Džamajka (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace