foto

Olena Bondareva-Repina

  • nar. 28.2.1966 (54 let)
    Sumy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na kraju ljubvi (TV film)
2015 Dva pljus dva
2014 Větrenaja ženščina
2013 Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)
Poljarnyj rejs
2012 Zvičajna sprava
2011 Sročno išču muža (TV film)
2008 Pro Ljubov (TV film)
Čjornoje platě (TV film)
2007 Psichopatka (TV film)
2005 První po Bohu
1995 Jechaj!

TV seriály

2019 Tajna Marii (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Druge žitťa Evi (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Chirurgija. Těrritorija ljubvi (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Major i magija (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Maestro (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Sluha narodu (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Grečanka (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Manekenščica (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
2012 Anna German. Tajna belogo angela (TV seriál)
Bajki Miťaja (TV seriál)
Džamajka (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Sobesednik (E07)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)
Zaščitnica (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Osobyje primety (S02E40)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky