foto

Igor Pisnyj

  • nar. 16.3.1975 (44 let)
    Pozdeevka, Amurskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Foto na nědobruju pamjať (TV film)
2011 Děd (TV film)
2009 Ten štastlivec
Čužije duši (TV film)
2004 Společnost hrdinů

TV seriály

2017 Dve žizni (TV seriál)
2016 Providnycja (TV seriál)
Svodnyje sjostry (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Bomba (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Daša (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Děmony (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace