foto

Mladen Nelevic

  • nar. 13.1.1957 (60 let)
    Zenica, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deník strojvůdce
2014 Atomski s desna
2012 As pik
2011 Místní upír
2010 Motel Nana
2008 Citulja za Eskobara
Gledaj me
2007 Past
Promeni me
2006 Guča!
Sedam i po
2005 Ivkova slava
2000 Gorski vijenac (TV film)
1999 U ime oca i sina
1994 Magarece godine
Vecita slavina (TV film)
1991 Ten malý kousek duše
1990 Belle epoque
Volio bih da sam golub
1989 Hajde da se volimo 2
1988 Azra
Haustorce (TV film)
Vanbracna putovanja
1987 Cesta do Katangy
Komando černý panter
Zivot radnika
1986 Dobrovoljci
Ja sam starinski ormar (TV film)
Krása neřesti
Ovo malo duse (TV film)
Spadijer-jedan zivot
Vrenje (TV film)
1985 Audicija (TV film)
Sest dana juna
1984 Veliki talenat (TV film)
1983 Prohraná sázka
Vatrogasac (TV film)
1982 Nastojanje

TV seriály

2012 Budva na pjenu od mora (TV seriál)
Vojna akademija (TV seriál)
2008 To toplo ljeto (TV seriál)
2007 Kafanica blizu SiS-a (TV seriál)
Ljubav i mrznja (TV seriál)
Nasa mala klinika (TV seriál)
2006 Agencija za SiS (TV seriál)
2005 Ljubav, navika, panika (TV seriál)
2003 M(j)esoviti brak (TV seriál)
1995 Slozna braca (TV seriál)
1988 Portret Ilije Pevca (TV seriál)
1987 Vuk Karadzic (TV seriál)
1986 Misija majora Atertona (TV seriál)
1985 Brisani prostor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace