foto

Corey Kaplan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2012 Kóma (TV film)
2011 The Doctor (TV film)
1998 Brink! (TV film)
You Lucky Dog (TV film)
Znovunalezený život (TV film)
1997 A Deadly Vision (TV film)
Detention: The Siege at Johnson High (TV film)
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1996 Andělský hlas (TV film)
Gone in the Night (TV film)
Vows of Deception (TV film)
1995 Deadly Whispers (TV film)
Uloupená nevinnost (TV film)
1994 Cultivating Charlie
Justice in a Small Town (TV film)
Pomsta mrtvého muže (TV film)
1993 Double Deception (TV film)
Our First Video
Smrt před svítáním (TV film)
1991 Dítě nevěsty (TV film)
1990 Mindwalk
1989 Edge, The (TV film)
1988 Hollywoodské rajdy s motorovými pilami
The Phantom Empire
1983 Family Business (TV film)

TV seriály

2020 Stumptown (TV seriál)
All Hands on Dex (S01E18)
The Dex Files (S01E17)
All Quiet on the Dextern Front (S01E16)
další epizody (8)
Truth Be Told (TV seriál)
All That Was Lost (E08)
Live Thru This (E07)
2019 Stumptown (TV seriál)
Dex, Drugs and Rock & Roll (S01E06)
Bad Alibis (S01E05)
Family Ties (S01E04)
další epizody (5)
Truth Be Told (TV seriál)
Not Buried, Planted (E06)
Graveyard Love (E05)
No Cross, No Crown (E04)
další epizody (6)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Noční let (S13E20)
Co pro tebe znamená? (S13E16)
Dívat se, ale nesahat (S13E10)
2016 Skandál (TV seriál)
That's My Girl (S05E21)
Trump Card (S05E20)
Buckle Up (S05E19)
další epizody (7)
Chirurgové (TV seriál)
Místnost, kde se to děje (S13E08)
2015 Skandál (TV seriál)
The Candidate (S05E11)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
You Got Served (S05E05)
další epizody (7)
2014 Skandál (TV seriál)
Randy, Red, Superfreak and Julia (S04E01)
The Price of Free and Fair Elections (S03E18)
Flesh and Blood (S03E17)
další epizody (9)
2013 Mistresses (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
A Door Marked Exit (S03E10)
YOLO (S03E09)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
další epizody (23)
2012 Skandál (TV seriál)
Blown Away (S02E09)
Happy Birthday, Mr. President (S02E08)
Defiance (S02E07)
další epizody (6)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
Skoro jako v ráji (S07E21)
Volná láska (S07E20)
další epizody (12)
2009 Dark Blue (TV seriál)
August (S01E05)
K-Town (S01E04)
Purity (S01E03)
další epizody (4)
Odložené případy (TV seriál)
Vražda na ledě (S07E10)
Debatní kroužek (S07E09)
Čínská čtvrť (S07E08)
další epizody (22)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Křídla (S06E11)
Jiná kampaň (S06E10)
Děvče z magazínu (S06E09)
další epizody (17)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S05E11)
Spravedlnost (S05E10)
Obecná odpovědnost (S05E08)
další epizody (21)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Navěky modrá (S04E10)
Osamělá srdce (S04E09)
Světlušky (S04E08)
další epizody (22)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
Perfektní den (S03E09)
Čest (S03E08)
další epizody (23)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dům (S02E10)
Lovec myšlenek (S02E09)
Rudá záře (S02E08)
další epizody (23)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Pocity viny (S01E09)
Babočkové odlétají (S01E08)
další epizody (10)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
Slunečné dny (S09E18)
Vysvobození (S09E17)
další epizody (14)
2001 Akta X (TV seriál)
Pán much (S09E05)
4-D (S09E04)
Daemonicus (S09E03)
další epizody (19)
2000 Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
Adžarv (S08E06)
Tichá prosba (S08E05)
další epizody (23)
1999 Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
Zrychlení (S07E05)
Milénium (S07E04)
další epizody (22)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

1988 The Phantom Empire

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky