foto

Paul Marin

  • nar. 20.7.1927
    Williamsburg, Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 11.6.2016 (88 let)
    Delray Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 The Choice
1984 Aféra Cartier (TV film)
1983 The Man Who Wasn't There
1982 Ano, Giorgio
1981 Callie & Son (TV film)
Phoenix, The (TV film)
1980 The Happy Hooker Goes Hollywood
Vojín Benjaminová
1979 Byl jsem při tom
Naostro
1971 Doctors' Wives
The Love Machine
1964 One Man's Way
1960 Pretty Boy Floyd

TV seriály

1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Něco zaplatíme, něco zapřem (S05E09)
1988 Měsíční svit (TV seriál)
Between a Yuk and a Hard Place (S05E02)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky