foto

Federico Rivera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poker
2008 Cesta do země snů

TV seriály

2019 El General Naranjo (TV seriál)
2017 Tarde lo conocí (TV seriál)
2015 Narcos (TV seriál)
Sala de Urgencias (TV seriál)
¿Quién mató a Patricia Soler? (TV seriál)
2014 La Viuda Negra (TV seriál)
2012 Corazones Blindados (TV seriál)
2011 Bruja, La (TV seriál)
2010 Rosario Tijeras (TV seriál)
2009 Bermúdez (TV seriál)
2008 Kartel (TV seriál)
2007 Jdi za svým snem (TV seriál)
Pura sangre (TV seriál)
Zorro: Meč a růže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky