foto

Andres Felipe Torres

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 2091 (TV seriál)
Narcos (TV seriál)
Los Pepes (S02E06)
Nepřátelé mého nepřítele (S02E05)
2015 Lady, La Vendedora de Rosas (TV seriál)
2014 Metástasis (TV seriál)
Srdce oceánu (TV seriál)
2012 Corazones Blindados (TV seriál)
Pablo Escobar: El Patrón del Mal (TV seriál)
2010 Rosario Tijeras (TV seriál)
2008 Kartel (TV seriál)
2007 Jdi za svým snem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky